11. mai, 2017

En kjærlighetsreise.

EN KJÆRLIGHETSREISE. 

Endelig kom du etter mange år hvor jeg ventet og ventet på deg. Etter at jeg hadde mistet 4 barn kom du seilende inn i livet mitt å snudde alt opp/ned. Plutselig var du der og jeg opplevde en stor glede i meg men samtidig på et annet plan opplevde jeg som du ikke var der. 

Jeg husker at jordmoren kom til meg å sa at dette var helt vanlig når en kvinne mistet flere ganger spesielt sent i svangerskapet. Man velger å skape en plattform som man kan berge seg på i tilfelle at noe går galt. To av de tidligere barnene mine mistet jeg når jeg var 5 1/2 mnd og 6 1/2 mnd på vei. Den gang var det ingen hjelp å få - det var bare å gå videre. Dette gjorde at det tok 10 år før jeg klarte å snakke om dette og likeså åpne opp på nytt. 

Men endelig kom du kjære engel til meg. jeg beundret deg fra du kom. Du var verdens snilleste og vakreste for meg. Jeg elsker deg. 

Reisen vår sammen har vært i både glede å motgang. Vi ble stilt sterkt på prøve sammen når vi ble alene da du var 5 år. Det ble mye bevegelser og flyttinger hvor vi begge var rastløse og ikke helt fant vår plass i den ytre verden. I den indre verden var vi som ETT. 

I dag står du der forran meg . En vidundelig datter som har vokst seg sterk, klok ,vakker og fantastisk trygg på alle plan. Jeg er så utrolig stolt av deg Marita mi. Det er godt at du har det trykt og godt der du er. Som sykepleier har du vokset å foldet deg ut og jeg kan godt forestille meg å bli pleiet av deg og hvor godt andre må føle det å ha deg rundt seg. 

Nå går du med et lite barn i din lille mage å jeg gleder meg vilt til å bli mormor å holde det litte krypet inn til hjerte mitt å bli kjent med denne sjelen som kommer. 

Jeg elsker deg MARITA MI. 

 

Du var så flink til å skrive dikt. Her er et dikt du skrev som 11 år. Du kaldte det

BLOMSTER.

Hvist du ser en blimst på din vei,

så hør hva den har å si til deg.

Den visker i ditt øre,

hva vil den du skal gjøre. 

 

Jeg er solens skatt du kjære,

å nå vil jeg du skal lære.

At jeg lyser på din vei ,

for jeg er så gla i deg.

 

hvist du nå vil plukke meg, 

så vil jeg gi deg lykke på din vei.

Jeg lever i Guds hage,

roser blomster - fluer flyr,

tenk så sant et eventyr. 

 

Eventyret fins i deg, hvist du 

lar Gud vise vei.

I din hage der gror alt

det har før mi "Far" for talt. 

 

Skrevet av Marita Yvonne 11 år.