Det indre riket.

Disse dagene vil være bygd opp på at du skal forstå deg selv og de gavene du har med deg til jorden. Dette vil lettere kunne skje i samarbeid med naturelementene. 

I samarbeid med din sjel vil du få mulighet til å bli knyttes inn i alle elementene og devariket. Det indre riket består av devaer og småfolk av forskjellige slag. Som alver, keruber, småfolk, nisser,dverger/ devaengler, krystallrikene - lysrikene i den indre jorden osv. Disse rikene står klare for å møte oss mennesker på det ytre plan. 
Når vi knytte oss inn i elementærriket/naturen vil vi lettere kunne åpne opp for å kommunisere med devariket/alt levende og våre brødre og søstre på et indre plan. 
 
Du vil også få mulighet til å kommunisere med trær/blomster/steiner/krystaller osv. 
 
Vi vil benytte oss av lyspust og "Livets nøkkel" for å heve frekvensene slik at du kan få kontakt med ditt indre rike og moder jord. 
Du vil også få mulighet til å komme i kontakt med ditt indre stemme/klang - ditt universelle språk.

I dag er tiden inne hvor vi får mulighet til å flyte inn i alt levende og forene oss med alle elementene og moderjord gjennom vår menneskekropp. 

Dagene vil bestå av retreat i det stille rom/naturen. 
En del av tiden vil bestå av utesitting alene opptil 2 - 3 timer.  
Dette vil være en bevisstgjøring for deg for å komme i kontakt med din indre kraft - universets kraft - som også kalles intuisjon - den tredje foten. 

Vi vil åpne opp for å transformere/ forløse blokkeringer /følelser som eventuelt vil komme frem.
 
 
Lyspust vil være en del av redskapet du vil lære å bruke for å åpne opp ditt dna ( celleminne). 
 
Alt handler om frihet. Frihet til å være deg - HELE DEG. Være i kontakt med alt du er.  DU ER FANTASTISK.
 
Eget program vil bli lagt ut fra den plassen vi skal være på.